Varastontyhjennys! Kaikki tuotteet -20% lasketaan kassalla

5 Vinkkiä Ystävänpäivän Viettoon Nearbylta 🧡

Ystävänpäivää vietetään ensi viikon sunnuntaina, ja moni meistä haluaa varmasthuomioida rakkaansa jollakin erityisellä tavalla myöskin tänä vuonna. Alla olevista kohdista löytyy meidän parhaat vinkkimme tämän vuoden ystävänpäivän juhlistamiseen. Suomessahan me juhlistamme ystävänpäivää myöskin vahvasti juuri ystävien kanssa, vaikka traditio esimerkiksi USA:ssa pidetään etenkin seurustelusuhteiden merkkipäivänä.  

Aloittakaa päivä brunssilla.

Korona-aika on pakottanut meidät pysyttelemään kotona, mutta tarvittavalla varovaisuudella on hyvä kuitenkin nauttia myös yhteisestä hetkestä esimerkiksi juuri brunssin muodossa. Mikäli ravintolaan meneminen hirvittää, niin kotona järjestetty brunssi on myös hieno ele. Voit kattaa juuri mieleisesi näköisen pöydän ja huomioida kaikkien osallistujien ruokatoiveet parhaimmalla tavalla. 

Katso tästa: Luomoräiskis erikoisjauhoseos

Pelatkaa lautapelejä tai askarrelkaa.

Kaivakaa vanhat lautapelit esiin ja viettäkää porukalla lautapelipäivä! Pariskunnille sopii erityisen hyvin hauskat parisuhdepelit, joissa testataan vaikka osapuolten tietämystä toisistaan. Teille, jotka rakastavat käsitöitä, kokeilkaa vaikka neulomista, virkkaamista tai makrameeta. Yhdessä luominen on ihanaa. 🧡

Katso tästä: DYI minimakrame-paketti

Lähtekää luontoon kävelylle. 

Luonto tuo meidät yhteen, ja mikä olisikaan parempi paikka viettää laatuaikaa kuin raikkaassa ilmassa ja upeissa talvimaisemissa. Jos perheesi tai ystäväsi asuvat kaukana, suuntaa yksin metsään tai rannalle ja juttele puhelimessa samalla kun nautit itse raikkaasta ilmasta. Muista kuitenkin pysyä lämpiminä! 

Katso tästä: Lampaanvilla pipo

Hemmotelkaa yhdessä toisianne. 

Hieronta, kasvohoito, jalkakylpy – kotonakin voi tehdä kaikenlaista! Hemmottelut ovat ihania, ja miksei hemmoteltavana olo ystävän tai kumppanin kanssa yhdessä tekisi siitä vielä ihanampaa. Viettäkää unohtumattomia hetkiä yhdessä - ei tarvitse lähteä kylpyhuonetta tai saunaa kauemmas.

Katso tästä: Mansikka sokerikuorinta

Järjestäkää videopuhelu.

Ystävänpäivänä voi myös hyvin muistaa vanhempia sukulaisia tai ystäviä, joita ei näe säännöllisesti, varsinkaan nyt korona-aikana. Voitte etukäteen sopia molemmille sopivan hetken rupatella, tai voit yllättää rakkaasi videopuhelulla. Ei muuta kuin kuulokkeet korviin ja sohvalle pehmeän filtin alle - yhteiset hetket, riippumatta missä muodossa, tuo hyvää mieltä itselle ja muillekin. 🧡

Katso tästä: Villashaali

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista