Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

AinMar Design tuo 3D-tulostettuja tuotteita Nearbylle!

Hei Aino, tervetuloa mukaan Nearbyn perheeseen.

Moikka! Olen tällä hetkellä osa-aikainen yrittäjä, sillä suoritan tällä hetkellä yliopistotutkintoa. Olen avoin ja aurinkoinen persoona, jolle laadukas asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Valmistan 3D-tulostettuja tuotteita koruista koriste-esineisiin, esiintymisvaatteiden koristeluista hääkoristeisiin. Tuotevalikoima on kasvanut myös käyttöesineillä, joista tunnetuin on korvansäästäjä. Sen tarkoituksena on helpottaa kasvomaskien aiheuttamaa rasitusta korville.

Mistä lähti tarinasi ja miksi juuri 3D? 

AinMar Design syntyi rakkaudesta uniikkeihin tuotteisiin, jotka ilahduttavat kerta toisensa jälkeen persoonallisuudellaan. Haluan tarjota tuotteita, jotka erottuvat juuri sopivasti joukosta sekä tuotteita, joita on ilo ostaa. Kaikki lähtikin siitä, että suunnittelin itselleni koruja. Halusin jotain erilaista ja pian minulle kehittyikin persoonallinen tyyli, jonka asiakkaat tunnistavat. Uudet tuotteet syntyvät usein asioista, joita näen tai asioista, joista olen aina pitänyt. Näen pöytäliinassa peikonlehden ja uudessa ruskean sävyssä pöllön kasvot. Niin paljon on vielä suunnittelematta ja toteuttamatta, mutta tärkeintä onkin se matka ja siitä nauttiminen.

 

 

Mikä on sinusta erityisen kiehtovaa työssäsi? Entä mikä haastavinta?

Asiakkaiden palautteet ja kommentit ovat työni huippuja. Instagramiin laitetut videot tai Facebookissa lähetetyt ääniviestit parantavat ehdottomasti päivää ja inspiroivat työtä uudella tavalla. Haluan kovasti kehittyä siinä mitä teen, positiiviset riemunkiljahdukset ovat kuitenkin merkki oikeasta suunnasta.

Toinen erittäin kiehtova asia on työni monipuolisuus varsinkin tilaustuotepuolella. Jo pelkästään koruissa pääsen tekemään asiakkaan lemmikistä kaulakorun, lapsen piirustuksesta korvakorut, eräälle asiakkaalle suomenkielisiä tekstejä, toiselle lasten nimien inspiroimia tuotteita tai yrityksen logosta promokoruja. Korujen lisäksi olen päässyt tekemään esiintymisvaatteen koristeluja, häihin paikkakortteja, mankelin varaosia, persoonallisia ovikylttejä, runsaasti erilaisia tuotteita sekä yhteistyöprojekteja.

Haastavuus tulee osaltaan juuri tuosta monipuolisuudesta. Olen pienyrittäjä ja vielä osa-aikainen. Minun tulee osata valokuvata, videokuvata, puhua kameralle, tehdä livestreameja, käyttää kuvankäsittelyohjelmia, rakentaa myyntitelineitä, tilata varmasti laadukkaita materiaaleja, osata erilaisia käsityötaitoja korujen tekemisestä ompeluun, hallita erilaiset markkinointikanavat, olla aktiivinen tapahtumiin osallistuja, hallita tietotekniset taidot niin 3D-tulostimen kuin ihan vain oman tietokoneen kanssa, kestää painetta ja kiirettä. Yhden ihmisen harteilla on paljon painoa, ja sitä en itsekään ymmärtänyt ennen yrittäjyyttä. Arvostan nyt suuresti pienyrittäjiä ja heidän paloaan yritystään kohtaan. Olen kiitollinen saamastani tuesta perheeltäni sekä niiltä yrittäjäystäviltä, joita olen löytänyt matkan varrelta.

Mitä haluaisit vielä kertoa Nearbyn yhteisölle sinun tuotteistasi?

Tuotteet valmistetaan 3D-tulostamalla ekologisesta PLA-muovista. Sen raaka-aineina käytetään uusiutuvia lähteitä kuten sokeriruokoa. Osa materiaaleista on jo kierrätetty. Koruosat ovat hopeoitua messinkiä. Korvakoruissa haluan tarjota monia vaihtoehtoja klipsikorviksista aitohopeaisiin koukkuihin. Tuotteet pakataan usein biohajoaviin muoveihin tai paperipusseihin, näissäkin tähtään kierrätettyihin materiaaleihin, sillä haluan tukea ympäristöystävällistä toimintaa ja kestävää kehitystä.

Jokaisella korulla on taustallaan tarina tai merkitys. Käyttämällä tuotteitani saat sille uuden tarinan, se voi merkitä sinulle monia eri asioita ja ennen kaikkea kerätä erilaisia muistoja. Tuotteet viestivät usein persoonallisuutta, mutta myös monia muita asioita, jotka voit rauhassa selvittää itse. Kiitos, kun tuet suomalaista.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista