Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Paikallisesti valmistettua luonnonkosmetiikkaa saatavilla Nearby-verkkokaupasta

Carita Cosmetiikan Carita ja Miika

”Ehdottomasti mukana”, totesivat Carita Cosmetiikan perustajat kuultuaan Nearby.fi -verkkokaupasta. Heitä houkutteli erityisesti verkkokaupan idea ja moderni tapa tuoda paikallisia yrittäjiä esille. Carita Cosmetiikka -yritystä Nurmijärvellä pyörittävät Carita ja Miika ovat myös huomanneet, että paikalliset tuotteet kiinnostavat entistä enemmän. Silti heistä tuntuu, ettei kovinkaan moni paikallinen tiedä, että Carita Cosmetiikka on nurmijärveläinen yritys. Tuotanto tehdään kokonaan Nurmijärvellä.

Nurmijärveläiset voivat olla ylpeitä oman kuntansa yrittäjästä, joka valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa omassa pajassaan. Yrityksen tuotteet koostuvat lähes täysin luonnonmukaisista ja vegaanisista raaka-aineista sekä täyttävät kosmetiikkaa koskevan lainsäädännön kriteerit. Tuotevalikoimaan kuuluvat suolasaippuat, hiusten hoitoaineet ja shampoot, deodoranttivoiteet ja ihokuorinta-aineet.

Carita Cosmetiikka on saanut alkunsa yrityksen perustajan Caritan kiinnostuksesta eteerisiin öljyihin, luonnonraaka-aineisiin ja yrtteihin. Aromaterapia on ollut Caritan suuri intohimo jo lapsesta lähtien ja hän on syventänyt tietämystään vuosien varrella lukuisilla kursseilla. Carita ja Miika tekevät matkoja eri puolille maailmaa löytääkseen parhaat eteeriset öljyt. Tällä hetkellä heillä on testissä Sisilialaiselta tilalta tuotuja öljyjä, joissa tuoksuu esimerkiksi hurmaava, voimakkaasti piristävä, appelsiini. Nearby-tiimiläiset saivat tuoksutella näistä öljyistä tehtyjä kehitteillä olevia tuotteita ja uskomme vahvasti, että joululahjakääröihin näitä tulee livahtamaan yksi jos toinenkin. 

Kääreistä puheenollen, myös tuotteiden pakkaukset ovat tarkkaan mietittyjä sellaisiksi että ne olisivat mahdollisimman ympäristöystävällisiä eikä hukkamateriaalia tulisi. 


Carita Cosmetiikka pakkaukset

Carita on kehittänyt, valmistanut ja testauttanut tuotteita useita vuosia ennen yrittäjäksi lähtöä. Yrittäjäpariskunnalla on kattava testiverkosto, jolla kaikki tuotteet testataan huolellisesti, ennen kuin ne laitetaan myyntiin. Yrittäjyys ei kuitenkaan ollut Caritan ja Miikan alkuperäisissä suunnitelmissa, vaan yrittäjyys on tullut läheisten kannustuksesta viedä näitä ihania tuotteita myyntiin kauppoihin muidenkin saataville. Ennen yrityksen perustamista yrittäjät tunnustelivat kiinnostusta: He pistivät myyntipöydän läheisen K-Supermarketin eteen ja kiersivät luontaistuotekauppoja pitkin Suomea saippuat laukussaan. Vastaanotto oli positiivinen ja huhtikuussa 2016 Carita Cosmetiikka perustettiin.
Carita Cosmetiikka raaka-aineet

Carita Cosmetiikan yrittäjäparille on tärkeää kertoa läpinäkyvästi tuotteissa käytetyistä raaka-aineista. Jokaisessa tuotteessa inci-lista on selkeästi suomeksi ja osa raaka-aineista tulee paikallisilta yrittäjiltä kuten saippuoissa käytetty Masajon suola ja shampoissa käytetty Grönbackan olut. Carita Cosmetiikan tuotteita voit nyt hankkia itsellesi tai lahjaksi Nearby.fi -verkkokaupasta samalla, kun tutustut paikkakunnan muuhun tarjontaan.

Tervetuloa ostoksille!

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista