Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Me täällä Nurmijärvellä pyrimme pitämään huolta, ettei korona leviä 🧡

Mikael Junger twiittaa Twitterissä

Mikael Jungerin twiitti on herättänyt paljon keskustelua niin maalla asumisen hyvistä puolista kuin myös maalla asumisen puutteista. Yhtenä Nurmijärven, tai yleisestikin maalla asumisen, puutteena mainitaan palveluiden vähyys ja yksipuolisuus. Se on monelle kaupunkilaiselämää puoltavalle yksi suurimpia syitä asua kaupunkien keskustoissa.

Nearby.fi -verkkokauppa syntyi viime syksynä, kun me neljä nurmijärveläistä naista olimme törmänneet tähän samaan surulliseen ilmiöön. Ne ihanat pienet ja avuliaalla henkilökunnalla varustetut kivijalkamyymälät kuolivat pois yksi toisensa jälkeen. Yhdessä tilannetta harmisteltuamme päätimme tehdä asialle jotain! Meidän unelmamme on pelastaa paikalliset pienyrittäjät ja pitää kuntien palvelutarjonta monipuolisena. Saada kuntalaiset ostamaan tuotteita ensisijaisesti omalta kylältä ja senkin jälkeen mieluiten suomalaiselta. 

Nyt korona-tilanteen ollessa enemmän tai vähemmän huolta aiheuttava osa jokaisen suomalaisen arkea voimme ylpeinä kertoa, että Nurmijärven ja monen muun pienen maalaiskunnan upeat pienyrittäjät valmistavat tälläkin hetkellä kasvomaskeja, luonnonkosmetiikkaa, käsihuuhdetta, luonnonmukaisia kodin siivousaineitaTake away -lounaita, -aterioita, -brunsseja, elintarvikkeitakotitossuja ja monia muita korona-tilanteessa hyödyllisiä tuotteita ihan joka puolelle Suomea. Tilauksia tulee päivittäin. 

Korona-tilanteen puhjetessa Suomessa Nearby päätettiin avata kaikille pienyrittäjille ympäri Suomen. Olemme erittäin onnellisia ihan jokaisesta mukaan lähteneestä yrityksestä. Meidän kaupassamme on upeita tuotteita, oikeita helmiä, joista suurin osa on valmistettu suomalaisena käsityönä, maalaismaisemissa. Onpa mukana kuitenkin myös yksi stadin vanhimpia yrityksiä, legendaarinen Rauta-Kukka. Toivottavasti myös Helsingistä useampi yritys lähtee mukaan! Tehdään yhdessä suomalaisista maalaiskylistä palveluiltaan monipuolisia ja eläväisiä paikkoja asua. 

Mikael Junger, suosittelemme sinullekin suosittua koronapakettiamme, jonka avulla pidät huolta paitsi itsestäsi myös muista kanssakulkijoista: 

Candle Light Storyn desinfioivaa käsihuuhdetta, Cattecon tai Vuohelman saippuaa sekä Maakko & Mouruskan kankaista, suun ja nenän peittävää, kasvomaskia*. 

Toivomme ettei yhtään korona-tartuntaa enää tulisi – kenellekään 🧡

*Kasvomaski ei suojaa koronavirukselta. Sen käyttö voi kuitenkin vähentää suojan käyttäjän pöpöjen leviämistä ympäristöön niin laajalle kuin ilman suojaa (Lähde: Suomen Kuvalehti). Myös THL:n pääjohtaja, Markku Tervahauta, suosittelee kangasmaskien käyttöä julkisilla paikoilla (Lähde: HS). Lue lisää maskin käytöstä täältä.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista