Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Hyvänmielen joulusiivous

Joulusiivouksesta tulee erityisen hyvä mieli, kun tietää, että siivousaineet ja välineet ovat lähellä tuotettuja ja luontoa kunnioittaen valmistettu. Itse siivousurakkaankin tarttuu mielellään näillä suomalaisten pienyrittäjien tuotteilla.

1. Nurmijärvellä valmistetaan Candle Light Storyn silmiä hivelevän kauniit siivoussaippuat, joilla puhdistat kotisi tehokkaasti ja luonnollisesti, aina keittiöstä kylpyhuoneeseen.  
2. Hiero siivoussaippuaa tähän jouluntunnelmaa hehkuvaan virkattuun siivousliinaan ja puhdista kodin pinnat putipuhtaiksi. Siivousliina on tehokas monenlaiseen puhdistukseen, ja ehdoton lapsiperheen jokapäiväisessä käytössä sormenjälkien ja ruokailun jälkeiseen pöydän pyyhkimiseen. Virkattu liina on ilmava ja kuivuu yllättävän nopeasti.
3. Pönttöpommi on ekologisen siivoajan ehdoton ykkönen WC-pöntön puhdistuksessa. Tuote on nopeasti biohajoava, joten siitä ei jää mitään luontoon. Pönttöpommeista on saatavilla myös hajusteeton vaihtoehto.
4. Raikkaan tuoksun karvalankamattoihin ja kangassohviin saat Candle Light Storyn imurointipuuterilla. Toimii myös urheilukenkiin ja on erityisen suosittu koirakodeissa. 
5. Käytön jälkeen pese siivousliina 60 asteen pesussa laittamalla tilkan pyykkietikkaa huuhteluaineen tilalle. Siivousliina on jälleen käyttövalmis seuraavaan siivoukseen tai keittiöpöydän pyyhkimiseen. Pyykkietikka toimii kaikkien pyykkien huuhteluaineena värejä kirkastaen ja miedon raikkaan tuoksun tuoden. Etikka ei näistä tuoksu läpi lainkaan. Tiesitkö, että pyykkietikka puhdistaa samalla myös pesukoneesi? Etikka kirkastaa myös vessan peilit hurmaavan tuoksun kera.

 

Näiden tuotteiden myötä saat sekä hyvän mielen että kodin puhtaaksi. Samalla kodin kemikaalikuorma vähenee ja tuotteilla on käyttöikää moniin muihinkin siivoushetkiin joulun jälkeenkin.

Voimme lämpimästi suositella näitä tuotteita, sillä ne ovat toimiviksi testattu ja jokaisessa siivoushetkessä käytössä Nearbyn yrittäjien Tian ja Tuulan lapsiperhekodeissa. Siivousliinoja kannattaa hankkia heti pari kappaletta, jotta toinen liina on käytössä, kun toinen on pesussa! Siivousliinoja on saatavilla useita eri värejä. Valitse mieleisesi. 

Hyvänmielen joulusiivousta toivotellen, Tuula

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista