Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Millainen on huomisen nuotiotarina? Hallitseeko niitä hinta vai periaate?

Millaisia tarinoita tahdot jatkaa?

Uskomme, että huomisen nuotiotarinat ovat sitä mielenkiintoisempia mitä enemmän niissä on sielukkuutta. Meille omistajille Nearby on keino viedä suomalaisten tuotteiden tarinoita eteenpäin. Tahdomme, että mahdollisimman moni oppii arvostamaan suomalaisia tuotteita, sillä Suomessa valmistetut tuotteet ovat jotain paljon enemmän kuin tuotteita: ne kertovat tarinoita suomalaisuudesta, siitä millainen Suomi on. Tarinoita käsityöläisyydestä ja Suomen luonnosta. Ja ennen kaikkea, ne saavat sinut voimaan hyvin. 

Millaisia materiaaleja Suomessa käytetään ja mitkä niistä ovat suomalaisia? Tutustumalla valikoimaamme opit materiaalien käytöstä ja siitä, millaisia erilaisia tuotteita syntyy materiaaleja yhdistelemällä. Tulet lähemmäksi luontoa.

Tarinat ovat aina olleet tärkeä osa kulttuuria ja kulttuurien jatkumoa. Ne inspiroivat ja toisaalta uudistavat - mikä tuntuu hyvältä? Millaisia tarinoita sinä haluat jatkaa? 

Huomaatko usein ostavasi tuotteita, jotka ovat ristiriidassa arvomaailmasi kanssa? Jotain, jota et oikeasti tahtoisi ostaa, mutta tuotteen hinta on niin edullinen, että ostat vaan. Usein ajatus omasta kulutuskäyttäytymisestä on kauniimpi kuin oikeat teot - ostopäätökset.

Entä jos tänään aloittaisitkin oikeasti ekologisten ja vastuullisten tuotteiden käyttämisen halvemman markettituontituotteen sijaan?

Aloita vaikka tästä Nurmijärvellä käsin valmistetusta Candle Light Storyn soijavahakynttilästä. Sytytä sen puinen sydän ja liekin rätistessä kuvittele hetki, miltä kotisi näyttäisi ilman muovisia saippua, shampoo- ja hoitoainepulloja - niiden tilalla olisikin Suomessa käsityönä valmistettuja palatuotteita, jotka saisivat ihosi ja hiuksesi voimaan hyvin. Pienestä muutoksesta on hyvä aloittaa.

 

#ekologisuus #vastuullisuus #tarinoitasuomesta

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista