Varastontyhjennys! Kaikki tuotteet -20% lasketaan kassalla

Lahjaideoita hänelle, joka

..nauttii koti-illoista ja kynttilänvalosta. Tässä kotimaisessa soijavahakynttilässä on pehmeä tuoksu ja puusydän, joka rätisee tunnelmallisesti palaessaan. Tutustu myös muihin Candle Light Storyn tuotteisiin. 
..arvostaa kotimaisuutta ja vastuullisesti tuotettua luonnonkosmetiikkaa. Vuohelman Kokemäellä valmistetuilla shampoo- ja hoitoainepaloilla annat lahjaksi matkan kohti luonnollisempaa ja hellävaraisempaa tapaa peseytyä! Näiden vuohenmaitoon pohjautuvien tuotteiden valmistus näyttää ihan leipomiselta ja sen mukaiset ovat valloittavat tuoksutkin. Lapsetkin tykkäävät. Tutustu myös muihin Vuohelman ihaniin tuotteisiin. 
..on henkeen ja vereen SPA-ihminen. Tämä täydellisen muhkea virkattu SPA pesusieni on kaunis ja käytännöllinen. Pesusieni pesee hellävaroen kuorivasti ihon ja tuo iloa vuosiksi eteenpäin, sillä pesusienen voi pestä pesukoneessa tarpeen mukaan. Saatavilla kolmessa eri värissä. Tutustu myös muihin RiDesignin tuotteisiin.  
.. Catteco yrttitarha suolakuorinta ja muut Cattecon ihanat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat takuuvarmoja lahjoja kenelle vain! Cattecon tuotteista ei synny mikromuovijätettä eikä niissä käytetä luontoa rasittavia kemikaaleja. Tuotevalikoimaan kuuluvat suolasaippuat, hiusten hoitoaineet ja shampoot, deodoranttivoiteet ja ihokuorinta-aineet. Tutustu Cattecon tuotteisiin tästä!
..hänelle joka on luotu kulkemaan ja sen tietää hänen jalkansakin. Talven kovertamat kantapäät silottava jalkaraspi on löytänyt paikkansa Nearbyn Tuulan ja Tian suosikkituotteena - tämän parempaa jalkaraspia et löydä mistään! Tämänkin tuotteen takana on mielenkiintoinen tarina. Lue tarina ja tutustu muihin Keramiikkapaja Anttilan tuotteisiin tästä!
..on vannoutunut saunoja. Hän joka saunoo aina, kun mahdollista kunnon löylyissä tai lempeämmässä lämmössä olisi varmasti mielissään tästä veikeästä saunakaverista, tervatontusta. Tervatonttu on kotoisin Uudestakaupungista Sydänlangat-pienyrittäjän pajalta. Tuoksua voi säädellään mieltymyksen mukaan: mitä enemmän avaa partaa, sitä enempi tuoksuu. Jos partaa ei avaa lainkaan, on tuoksu hyvin mieto.
.. arvostaa käytännöllisyyttä ja järjestystä. Nämä esteettisesti upeat koivu- tai tammivaneerista valmistetut Lantti-magneetit pitävät tärkeimmät muistilaput, kuvat ja kortit paikallaan.  Tutustu myös muihin Vihdin Haimoossa puusta valmistettuihin SunnyMoreDesignin sisustustuotteisiin. 
.. vielä tuhisee vaunuissa rakkaaksi ensileluksi hellyttävä ja taidolla virkattu eläinhelistin. Helistimen sisällä on pieni helisevä helistinpesä ja helistin on kiinnitetty puurenkaaseen, joka on tarkoitettu lasten leluihin. Tuotteella on CE-merkintä. Tutustu myös muihin Picla Designin käsintehtyihin ja yksilöllisiin tuotteisiin. 
..arvostaa sisustuksellisuutta turvallisuudesta tinkimättä sopivat upeakuosiset Likizin sammutuspeitteet. Tämän sammutuspeitteen pitää mielellään esillä. Sammutuspeitteitä on 5 erilaisella valokuvalla - valitse hänelle mieleisin! Tutustu myös muihin Likizin laukkuihin, penaaleihin ja pussukoihin, joissa sama upea valokuvateema jatkuu. 
..arvostaa näyttävyyttä ja käytännöllisyyttä. Upea Hevosen Voima CanvasMaxiBag on myös Likizin kotimaista tuotantoa, Nearbyn Tian suunnittelemana. Todella tilava ja kestävä, olalle heitettävä CanvasMaxiBag on tyylikäs ja moneen käyttöön sopiva kassi. Tuote on lanseerattu 28.11.2021, joten lahjansaaja on varmasti ensimmäisten joukossa astellessaan tämän laukun kanssa. Tätä kassia ei myydä muualla, joten erottuminen on varmaa. Tilaa omasi täältä!

 

Tässä muutama vinkki lahjaksi hänelle! Ostamalla näitä tuotteita lahjaksi tuet kotimaista työtä, suomalaisia pienyrittäjiä sekä ympäristövastuullista yrittäjyyttä.

Tutustu koko Nearbyn valikoimaan ja moniin upeisiin pienyrittäjien tuotteisiin tästä!  Voit olla varma, että näitä tuotteita on myös Nearby-yrittäjien Tian ja Tuulan lahjapaketeissa. Jos valinnanvaikeus yllättää, niin Nearbyn lahjakortti on aina erinomainen vaihtoehto. 

Lempeää joulun odotusta!

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista