Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Nearby-kauppiaana saat Matkahuollon pakettipalvelut erittäin kilpailukykyiseen hintaan

Kuvat: Valokuvaaja Jonna Eveliina

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta asiakkaat ja yrittäjät löytävät paremmin toisensa. Otimme vastikään ison askeleen eteenpäin, kun aloitimme yhteistyön Matkahuollon kanssa. 

Nyt Nearby-kauppiaat voivat lähettää tuotteitaan ympäri Suomen ja myös rajojen ulkopuolelle erittäin nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Matkahuollon palveluverkosto kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Lue yhteistyön mediatiedote tästä. Matkahuolto on kotimainen yritys ja pienyrittäjien puolella kriisin keskellä. Tuemme yhdessä kotimaisia pienyrityksiä. Nyt jos koskaan tällaista tukea ja yhteistyötä tarvitaan!

Meillä Nearbyssa on ollut alusta asti unelmana tehdä paikallisten tuotteiden ja palveluiden löytämisestä ja ostamisesta yhtä vaivatonta kuin shoppailusta maailman suurimmissa verkkokaupoissa. Haluamme, että löydät kaiken, mitä tarvitset, yhdestä kaupasta – paikallisten pienyrittäjien tuottamana.

Laitoimme Nearby.fi-kauppapaikan liveksi viime syksynä, ja nyt meillä on yli 50 kauppiaan tarjoama tuotevalikoima. Vaikka matka ei ole ollut helppo, se on ollut opettavainen ja hauska. Tämä on jatkuvaa oppimista, kehittämistä ja kauppiaiden auttamista. Liity sinäkin mukaan Nearby-perheeseen ja tuo tuotevalikoimasi Nearby.fi:hin!

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista