Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Nearby kokoaa yhteen Nurmijärven yrittäjät!

Yrittäjän työpöytä

Nurmijärvellä on yhteensä yli 5 000 yritystä. 

Kuinka moni meistä tietää näiden uniikkien yritysten taustaa, tarinaa tai tuotteita? Kuinka moni meistä haluaa mieluummin kantaa kovalla työllä ansaitsemansa eurot paikallisille kotimaisille yrittäjille kuin ulkomaisille jäteille? Hintavertailun kanssa yhtä tärkeä paino pitäisi olla arvovalinnassa: me kuluttajat olemme kotimaisten yrittäjien elinehto. Ja mikä on kokonaishinta sille, että ostetaan ulkomailta kotimaisen tukemisen sijaan? Vaikka joskus kotimainen tuote voi olla ulkomailta ostettavaa kalliimpi, niin hintaa keventää se, että tekee valinnan, jolla tukee mm. kotimaan omavaraisuutta, ympäristön säästämistä pienempien kuljetusmatkojen ansiosta, useiden epäeettisten toimitusketjujen välttämistä ja sitä, että ihmiset saavat tehdä työtä, josta nauttivat. Muutamia hyviä asioita luetellakseni.

Nurmijärvi on ilmiö - monessakin suhteessa. Ilmiömäisestä Nurmijärvestä saadaan lukea ja kokea päivittäin sekä kehitettäviä kuin myös paljon positiivisia asioita. Onneksi positiivisia asioita on enemmän ja ne tekevät kotipaikkakunnastamme rakkaan ja mielekkään paikan asua ja yrittää. Niin meille kuin monelle muullekin.

Nyt voimme aidosti olla ylpeitä siitä, että Nurmijärvellä on avattu Suomen ensimmäinen paikallista yrittäjyyttä tukeva markkinapaikka. Nearby kokoaa yhteen ensimmäisenä Nurmijärven yrittäjät. Olemme ylpeitä omasta kotikunnastamme ja yrittäjyydestä, - sen kaikista yrittäjistä!

Haluatko sinä tukea kuntamme omia yrittäjiä? Hyödynnä avajaistarjoukset, jaa sivustoa tai jos olet kauppias, niin ota yhteyttä meihin vielä tänään 🧡

Nurmijärvestä ja yrittäjyydestä ylpeinä, 

Nearby Yrittäjät Nurmijärveltä 🧡

Ps. Jakamalla tätä ilosanomaa tuet paikallisia yrittäjiä ja autat löytämään heidän upeat tarinansa ja uniikit tuotteensa

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista