Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Nearbyn suosikkituotteet kesäretkille

kesävinkit

 

Kesä tuoksuu (ja osalla myös tuntuu) jo ilmassa! Ainakin täällä Nurmijärvellä puiden lehdet ovat vehreänä ja omenapuut kukkivat. Nearbyn valikoimissa on paljon kesään ja kesälomalle sopivia tuotteita. Kerron tässä omat vinkkini teille, jotka nautitte laillani kesäretkistä luonnonhelmassa.

 

Tiesitkö muuten, että Nearbyssa tuotteet toimittaa itse valmistaja? 💚 Eli sen lisäksi, että tuotteiden valmistuksessa huomioidaan ympäristöystävällisyys, ei varastoinnistakaan aiheudu kuormitusta ympäristölle. Ja on muuten aika kivaa  saada tuote suoraan sen valmistajalta. 🧡

omenankukat laukku

Tällainen on minun kesäreissu-kassini pakkauslista:

1. Kuusenpihkavoide - Donna Taponeron luomulaatuista mehiläisvahaa sisältävä ihoa ravitseva ja hoitava voide. Kuusenpihkavoidetta on perinteisesti käytetty haavojen paikkaamisessa. Olen nyt käyttänyt tätä kaikenlaisten haavojen ja ötökänpistosten, rohtuneiden huulien, atooppisen ihon, halkeilevien kantapäiden ja maalaushommista rikki menneiden sormenpäiden hoitoon sekä itselläni että lapsillani. Toimii! 
2. Punkkisukat - mielenrauhaa luontoa rakastavalle. NaajaMediltä löydät sukat joka lähtöön. Hyvin istuvat sukat takaavat sen, ettei jalkoihin synny rakkoja ja erilaiset kesäretket sujuvat mukavasti. Näissä sukissa jalat pysyvät kuivina, eivätkä hiostu.
3. Kaikki kaupastamme löytyvät ekologiset saippua-, shampoo- ja hoitoainepalat. Paloja on helppo kantaa mukana ja kun ne loppuvat, voi pahvipakkauksen heittää huoletta nuotioon tai saunanpesään. Löydä oma suosikkisi valikoimastamme! Omiin vähän karheisiin ja taipuisiin hiuksiini olen löytänyt suosikiksi Cattecon tyrnipohjaiset shampoon ja hoitoaineen, tyttäreni suosikki on Vuohelman hunaja ja sheamaito. Luonnonvedet ja maapohjamme kiittävät, kun peseydyt näillä luonnontuotteilla.
4. Eipä unohdeta dödöä! Omat suosikkini ovat sekä Cattecon että Vuohelman sitrusdödöt, tällä hetkellä testissä Appelsiini ja kanelimaito ja tykkään siitä kovasti. Nämä purkit on helppo jatkokäyttää erilaisiin tarkoituksiin tai hävittää metallikierrätyksen kautta.
5. Ensiapu-laukku, koska ainakin lasten kanssa reissatessa aina sattuu ja tapahtuu. Sisältö ennen kaikkea, mutta Likizin ensiapulaukut miellyttävät myös silmää. Valitse suosikkisi valokuvien joukosta.
Lisäksi vakiona on tietenkin villasukat, jotka ovat viileät kuumalla ja lämpimät kylmällä 🧡 Villasukkia meiltä löytyy eri valmistajilta, käsityönä suomalaisten lähitilojen lampaiden villastakin tehtyjä. Myös monikäyttöinen villashaali on kesällä hyvä matkakumppani. Nearbyssa myydään sekä alpakan- että lampaanvillasta valmistettuja huiveja. 
Mikä tahansa reissu kruunautuu letuilla! Voin lämpimästi suositella Krannin tilan räiskis-jauhoseosta, jonka avulla letut eivät taatusti epäonnistu ja nämä valmistuvat käden käänteessä askeettisimmissakin olosuhteissa. Joukkoon lisäät vain munat ja haluamasi maidon tai kasvimaidon. Ainakin kaurajuomalla testattu toimivaksi. Räiskiksiä löytyy nokkosella ja ilman. Päälle tuoreita marjoja ja kesäherkku on valmis.
Kannattaa testata myös Krannin tilan 00 - pizzajauhoja, nämä ovat jo monet mestarikokit huipuiksi todenneet. Sitko on just eikä melkein! Päihittää jopa italialaiset 😘 

Ihanaa kesää kaikille lähimatkailun merkeissä!

Toivottelee, Nearbyn Tia

lettuja ja tuoreita marjoja

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista