Varastontyhjennys! Kaikki tuotteet -20% lasketaan kassalla

Noutopaikka keskellä Klaukkalan ydintä!

Tervetuloa Cafe Kirjavaan

Olemme aloittaneet yhteistyön Eija Ilvosen kanssa, joka pyörittää ihanaa Cafe Kirjavaa Klaukkalan sydämessä. 

Nyt hänen tarinansa, toiminta ja ja yhteystiedot löytyvät nearby.fi -sivuilta. Lue myös Blogi täältä. 

Eijan kahvila Kirjava ei ole mikä tahansa kahvila: sieltä löytyy myytävänä paikallisten yrittäjien tuotteita ja sen lisäksi siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Suunnitteilla on myös yhteistyöskentelytila (co-working) kahvilan alakertaan. 

Tässä kahvilassa aika tuntuu pysähtyvän, asiakas voi aistia lämmön ja Klaukkalan tiiviin yhteisön. Juttelin Eijan kanssa, ja hän alkoi heti ideoida, kuinka voisimme tehdä yhteistyötä niin, että voisimme auttaa yrittäjiä ja helpottaa asiakkaidemme arkea. 


Ideoinnin lopputuloksena päädyimme siihen, että keskellä Klaukkalaa sijaitseva Cafe Kirjava toimii nyt Nearbyn asiakkaille tuotteiden noutopaikkana. Kyllä, nyt asiakkaat voivat noutaa ostokset yhdestä paikasta!

On upeaa, että meillä on tällaisia yrittäjiä kuin Eija. Hän aidosti välittää asiakkaistaan, haluaa tehdä yhteistyötä ja edistää Klaukkalan yrittäjien tilannetta.

Tilaa Nearby.fi-verkkokaupasta ja nouda tuotteet Cafe Kirjavasta. Helppoa, ekologista ja samalla voit juoda vaikka kupposen kahvia Cafe Kirjavan lämmössä ja tunnelmassa 🧡

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista