Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Osta Työtä Suomeen päivä – Nearbyssa joka päivä

Tuotettu Suomessa                      Sirkkalehti 

"Suomalaiseen työhön liitetään sekä Suomessa että ulkomailla luotettavuus ja vastuullisuus. Täällä tehdään asiat oikein. Antamaamme lupaukseen voi luottaa ja työssämme kunnioitamme ympäristöä, ihmistä ja ympäröivää yhteiskuntaa."

Haastattelussa Tero Lausala, Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja. 

Osta työtä Suomeen – päivää vietetään keskiviikkona 4.12. Valtakunnallisen päivän tarkoituksena on saada suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihinsa. Ostetaan vain suomalaista ja tehdään siitä tapa. Perustimme Nearby-palvelun tukeaksemme suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Me uskomme, että arvovalinnoillamme, 365 päivänä vuodessa, me pystymme yhdessä vaikuttamaan suomalaisen työn tulevaisuuteen ja menestymiseen. 

Päätimme kysyä Tero Lausalalta, Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtajalta, mitkä ovat suomalaisen työn kilpailuedut ja erottautumistekijät. 

Tero Lausala

Tero Lausalan mukaan suomalaiseen työhön liitetään sekä Suomessa että ulkomailla luotettavuus ja vastuullisuus. Täällä tehdään asiat oikein. Antamaamme lupaukseen voi luottaa ja työssämme kunnioitamme ympäristöä, ihmistä ja ympäröivää yhteiskuntaa Tero täydentää. 

Kun avasimme Nearby-palvelun tiesimme monia upeita yrittäjiä Nurmijärveltä, mutta jo pelkästään näiden kahden kuukauden aikana olemme päässeet todistamaan yhä useampia yrittäjien hienoja tarinoita. Tarinoita, jotka kertovat rakkaudesta suomalaista käsityötä ja suomalaista työtä kohtaan. 

Tero Lausalan mukaan kuluttajalla on mahdollisuus vaikuttaa suomalaisen työn menestymiseen ja tulevaisuuteen ostamalla suomalaista ja lähellä tuotettua aina kun sopiva vaihtoehto on tarjolla. Omat kulutusvalinnat työllistävät suoraan ja tukevat sitä, ettei tavaroita ja palveluita tuoteta kaukaa Suomeen, kertoo Tero Lausala.

Ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluita tuet suomalaista työtä ja työllisyyttä. Kaikkien meidän kulutusvalinnoilla on merkitystä myös koko yhteiskunnan kannalta. Jos jokainen suomalaisen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa.

Teron Lausala toivoo, että ihmiset ymmärtävät, että lähellä tuotetut tuotteet ja palvelut työllistävät suoraan ja tuovat hyvinvointia koko lähialueelle. Ostaminen on arvovalinta!

Huom. Pääkuvanamme on tällä kertaa merkkejä, joita voit löytää Nearbyssa mukana olevien yrittäjien tuotteista. Ne kertovat tuotteen suomalaisuudesta. Kertaa suomalaisesta työstä kertovien merkkien selitykset täältä Marttojen sivulta, Suomalaisen työn -sivuilta ja Suomen Ekoyrittäjien sivuilta.


Nearbyn lahjakortti on oiva valinta tukea suomalaista työtä, Nurmijärveläistä työtä. Ja ajattele, samalla tuet luonnon hyvinvointia, yksilöllistä vapautta, vastuullista tuotantoa ja teet palveluksen koko planeetallemme. Osta tästä

#suomalainentyö #ostatyötäsuomeenpäivä #pienyrittäjyys #lähituotanto #ympäristö #luontokiittää #vastuullisuus #planetcentricdesign #planetcentricbusiness

Osta työtä Suomeen


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista