Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Pienyrittäjyys - Helmi, joka hukkuu digitaaliseen valtamereen?

helmiä valtameressä

Suomessa on noin 260 000 yritystä ja näistä yli 90 % on pieniä alle 10 hengen yrityksiä. Pienyritysten rooli Suomen taloudelle ja kuntataloudelle on merkittävä. Pienyritysten on kuitenkin haastavaa menestyä nykypäivän markkinassa ja kilpailukentässä. Onneksi meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa pienyrittäjien kasvamiseen ja kehittymiseen omilla valinnoillamme. 

Yritysten markkinointipanostus on yleensä jokin prosentti liikevaihdosta. On selvää, että isot yritykset satsaavat enemmän euroja markkinointiin, asiakashankintaan ja löydettävyyteen. Haasteeksi muodostuu pienten ja keskisuurten yritysten löydettävyys, kun isot yritykset ovat kuluttajien huulilla ja mielessä vahvojen markkinointipanosten ansiosta.

Nearbyn yksi tärkeimpiä tavoitteita on parantaa pienempien paikallisten yritysten löydettävyyttä ja tarjota yrittäjille helppo ja kätevä tapa tulla löydetyksi digitaalisesta valtamerestä. Yhdessä me olemme vahvempia ja näkyvämpiä! Meidät paikalliset yritykset löytää osoitteesta: nearby.fi.

Yritysten kilpailukyvykkyys on erittäin tärkeässä roolissa kuntataloudelle sekä Suomen kansainvälisen kilpailukyvyn rakentamisessa. Pienyrittäjämme tekevät ja tarjoavat laadukkaita tuotteita vastuullisesti. 

Otatko sinä haasteen vastaan ja ostat seuraavan kerran pienyrittäjältä?

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista