Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Tarjolla luontoelämyksiä - kaipaatko hetkeä hengähtää, jättää kiire ja nauttia luonnosta!

Luonnossa liikkuminen rauhoittaa mieltä ja tekee hyvää kaikille aisteille

Like2Hike on nurmjärveläinen luontoyrittäjä, joka on aloittanut vuonna 2015. Yrittäjänä toimii luontoa rakastava Mikko. Like2Hike vie asiakkaansa erilaisille luontoon suuntautuville retkille uusia elämyksiä tarjoten. Asiakkaat pääsevät retkille jalan, kajakilla tai fatbikella. Mikko toteuttaa retket aina täydestä sydämestään  ja tämän vaistoavat myös asiakkaat.  Asiakastyytyväisyys on Mikolle kaikki kaikessa ja hän on erityisen ylpeä asiakastyytyväisyydestä. Asiakkaiden ilosta ja hymystä Mikko tietää onnistuneensa. 

Mikko on jo pikkupojasta alkaen kulkenut metsissä ja vesillä. Luonnon positiivisen vaikutuksen Mikko halusi jakaa myös muiden kanssa ja niin hän päätti perustaa Like2Hiken. Ennen yrityksensä perustamista Mikko suoritti erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon. 

Mikko toimii omassa toiminnassaan mahdollisimman ekologisesti ja onkin hakemassa sustainable merkkiä Visit Finlandin kautta, jolla hän virallistaa ympäristöystävällisen yrityksensä. 

Mikon mielestä olemme yhä enenevässä määrin erkaantuneet luonnosta, mikä on surullista. “Tavoitteenani onkin vahvistaa ihmisen ja luonnon välistä suhdetta” Mikko kertoo.

On upeaa kun esimerkiksi perhe lähtee yhdessä ensimmäistä kertaa ohjatulle Fatbike-retkelle. Lasten ja vanhempien välinen yhdessäolo luonnossa on käsinkosketeltavaa: mukavaa yhteistä tekemistä ilman suurempia etukäteisvalmisteluja. Pyörät ja kypärät ohjaaja tuo paikalle. Lasten minimipituus retkelle on 110 cm.  

Pienyrittäjänä on Mikon mukaan myös joskus haastavaa: hänen retkiensä toteutumiseen vaikuttaa paljon sään tekemät tepposet ja myös koronavirus saattaa tuoda peruutuksia. Toisaalta juuri näin pandemian aikaan luonto ja omalla porukalla tekeminen on parasta ajanvietettä. Luonnon rauhassa ja raittiissa ilmassa on hyvä toimia, kun ulkomaan matkoja on jouduttu peruuttamaan ja sisisätoimintapaikat ovat pääsääntöisesti suljettuna. Luonto on onneksi avoimena 24/7 :-)

Mikon odottaa Nearbyltä myyntiä ja arvostaa sitä, että paikallisia toimijoita tuodaan paremmin esiin yhden toimijan kautta.

Lopuksi Mikko haluaa toivottaa kaikki rohkeasti kokemaan luontoretkiä ja nauttimaan yhdessä olosta ja luonnon voimasta.

Olipa sitten perheen oma retki tai yrityksen hyvinvointitapahtuma. Kaikki järjestyy. Suosituin Like2Hiken retkistä luonnonhelmassa on Survival Game, jossa yhdistyy yhdessä tekeminen oppiminen, jännä tapahtuma sekä ennenkaikkea rauhoittava luonto. 

Pienyrittäjiä tulee olemaan aina ja heitä tarvitaan aina. Toivottavasti mahdollisimman moni omilla valinnoillaan tukisi pienyrittäjyyttä ja valitsisi toimijakseen kotimaisen pienyrittäjän. 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista