Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Tilulii-musiikkikoulun Peikkojuhlat ovat hieno esimerkki yrittäjyyden positiivisesta energiasta

Peikkojuhlat Tilulii

Peikkotanssi, Mörrimöykky ja Peikkoäidin kehtolaulu singauttavat minut välittömästi omaan lapsuuteeni juoksemaan pitkin metsiä mielikuvitus valloillaan. Peikkoaihe on aina ollut sydäntäni lähellä ja sen vuoksi vähän jännitti astellessamme tyttäreni kanssa Monikkosaliin, Musiikkikoulu Tiluliin Peikkojuhliin. Toivottavasti juhlat toteuttavat peikko-teeman hyvin!

Huoli hälveni samantien, kun jo Monikon ikkunoista näkyi leveähymyinen peikkopariskunta vastaanottamassa saliin kävijöitä lämmöllä. Salista löytyikin sitten kokonainen peikkokansa, vauvapeikosta peikkovaariin! 

Esitys oli hyvin rakennettu. Eri soittimien soittajat, kuoro, muskarilaiset ja ne pienimmät peikkovauvatkin vanhempineen kietoutuivat osaksi esitystä ja illan teemaa saumattomasti. Tiluliin konserteissa olen aina nauttinut siitä, että kaikentasoiset ja erilaiset esitykset pääsevät samanvertaisina lavalle - ja tuntuvat katsojastakin samanveroisilta. Suurella lavalla esiintyminen isolle yleisölle on mieleenpainuva kokemus kaikille, mutta erityisesti lapselle. 

Olen itsekin ollut mukana Terhin muskareissa. Esikoisen kanssa juuri Klaukkalaan muuttaneena vauvamuskari oli oiva paikka tutustua muihin oman kylän vanhempiin ja sainkin sieltä itselleni monta hyvää ystävää, niin aikuisia kuin lapsiakin. Samalla sain positiivisia kokemuksia uudesta kotikunnastani. Täällä järjestetään paljon kivaa ja tasokasta harrastustoimintaa, joihin kannattaa lähteä mukaan.

Jo silloin vauvamuskariaikana olin erittäin vaikuttunut, kun tajusin, että Terhi ja Jarmo pistävät muskareiden Joulu- ja Kevätjuhlat itse pystyyn. Ja kaiken kukkuraksi vielä vetävät esitykset siellä, heittäytymällä ihan täysillä rooliinsa! Terhillä on hieno asenne ja rohkeus luottaa oppilaisiinsa - kyllä he osaavat. Se, että joku antaa vastuuta, on tärkeää hyvän itsetunnon kehitykselle. Ja se into ja tarmokkuus - tuolla buustilla minäkin haluan tehdä asioita elämässäni! 

Samanlaisella draivilla ja innolla olemme nyt lähteneet tekemään tätä Nearby.fi -verkkokauppaa, jossa kuntalaiset pääsevät kätevästi tutustumaan oman kuntansa palveluihin ja kauppiaisiin sekä upeaan omalta kylältä löytyvään tuotevalikoimaan. 21 yrittäjää on tullut mukaan ensimmäisen kuukauden aikana ja tälläkin hetkellä uusia on tulossa. Haluamme puhaltaa Nurmijärven hengen henkiin ja tehdä kaikille kuntalaisille ja muille tunnetuksi, kuinka huipputasokkaassa porukassa täällä elellään. Koko ajan lähempänä on myös meidän unelmamme saada verkkokauppaamme kaikki kunnan palvelut ja kaupat ja kietoa kaikkien yrittäjien tarinat yhteen.

Olipa mukavaa, että Tilulii toi peikkokansan Klaukkalaan. Toivottavasti saamme tänne lisääkin tämänkaltaista vipinää! Ehkä kesällä on keijujen vuoro?

 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

Tilulii Peikkopariskunta

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista