Pyyheturbaani on näppärä myös avanto-uinnilla

Uusia tarinoita Suomesta - Hevosen voima MaxiBag on syntynyt

Hevosen voima MaxiBag on Nearbyn ensimmäinen tuote

Nearbyn myötä olemme tutustuneet moneen suomalaiseen pienyrittäjään ja löytäneet upeita Suomessa valmistettuja tuotteita - todellisia helmiä! Alusta asti olemme inspiroituneet yrittäjien tuotekehittelyn taustalla olevista tarinoista ja iloksemme monet tarinat ovat myös löytäneet toisensa. Yrittäjien välinen yhteistyö on lähtenyt kukoistamaan. 

Olemme Tuulan kanssa todella ihastuneita kaikkiin kaupastamme löytyviin tuotteisiin ja lisäksi moniin muihin suomalaisiin yrittäjiin. Yksi lempiyrittäjistäni Suomessa on Valokuvaaja Johanna Vaurio-Teräväinen (Facebookissa Photography by Johanna), jonka hevos- ja ponikuvat ja -videot piristävät monia päiviäni. Enkä ole ainoa: tänä vuonna todelliseksi hitiksi ovat nousseet minishetlanninponivarsojen Ainon ja Einon videot, joiden videoilla on parhaimmillaan ollut puolisen miljoonaa katsojaa! Nuo kaksi leikkisää varsaa ovat päässeet kahdesti MTV-uutisiinkin. Johannan kuvissa on shettisten lisäksi paljon islannin- ja suomenhevosia.

Yksi pysäyttävä kuva jäi tänä syksynä verkkokalvoilleni elämään. Kuva komeasta Suomenhevosori Säämiehestä, tukkajumalasta, joka asustelee Tampereella. Säämiehellä on myös oma Facebook-profiili, niin hieno ja suosittu hän on. Kuva valittiin Finnish Photo Awardsissa Domesticated Animals -sarjassa kuudenneksi ja se sai myös kunniamaininnan.

Hevoset ovat olleet elämässäni pikkutytöstä asti. Hevosten läsnäolosta saa aivan erityistä voimaa ja lohdutusta. Ajatella kuinka mahtavaa olisi, jos voisi aina olla hevonen matkassa mukana? Tästä ajatuksesta sai alkunsa Nearbyn ensimmäinen oma tuote. 

Hevoset ovat merkittävä osa myös Suomen historiaa ja tarinoita. Erityisesti Suomenhevonen, joka tunnetaan vahvana, kestävänä, lempeänä ja rauhallisena luottohevosena. Suomenhevonen on auttanut maatiloilla ja sodissa ja nykyään laji menestyy hienosti ravurina ja ratsuna.

Kestävä on myös Likizin Avainlippu- ja Design From Finland -merkein varustettu kassi, MaxiBag. Näyttävä MaxiBag on Likizin malliston suurin kassi. Nearbyn Tuula ihastui tähän kassimalliin heti sen nähdessään ja tilasi kassin itselleen jo pari vuotta sitten. Kassi on vielä upeampi miltä se kuvissa näyttää. Tuula on todennut kassin olevan monipuolinen sen suuren koon vuoksi ja se on hänellä käytössä niin kauppareissuilla, uimarannalla kuin laskettelureissuilla. Myös viikonloppumatkan tavarat mahtuvat helposti MaxiBagiin. Kassin kantohihnat on mitoitettu niin, että voit kantaa kassia miellyttävästi olalla. Likizin tuotteet ovat olleet Nearbyssa myynnissä jo pari vuotta ja ne ovat löytäneet paikkansa meidän molempien arjessa.

Likizin tarina on koskettava:

Kaksi taideteollisen korkeakoulun opiskelijaa tapasivat uudelleen toisensa, monen vuoden tauon jälkeen. Tekstiilisuunnittelija Liisa Summanen ihastui graafikko/valokuvaaja Kinttu Koipijärven elämäniloisiin, tarinallisiin valokuviin ja pian syntyi idea kuvien painamisesta tekstiilille. Yhdessä ideaa pohtien ja sparraillen, vuonna 2014 syntyi yhteinen yritys Likiz ja sen ainutlaatuinen ajatusmaailma.

Ystävyys ja YHDESSÄ luominen.
Ideoiden ja ajatusten vaihto.
INTO yhdistää taitomme.
RAKKAUS väreihin, kuviin, pintoihin & niistä syntyviin TUNNELMIIN.

Hyvän mielen kuvia mukana ARJESSA.   

Likizin tarinassa kääntyi uusi sivu, kun Kinttu Koipijärvi menehtyi yllättäen sairauskohtaukseen keväällä 2021. Liisa jatkaa Likizin kanssa matkaa. Kintun valokuvien tarinat kulkevat mukana ja uusia tarinoita syntyy. Yhdessä luotu Likizin ajatusmaailma elää jatkossakin.

Me haluamme jatkaa tätä ajatusmaailmaa ja aloittaa uuden tarinan Likizin kanssa. Syntyi upea, tyylikäs vapaa-ajan kassi, Hevosen voima MaxiBag. Se on niin hieno, että se tekee mieli ripustaa seinälle! Hevosen voima ja rauha on nyt aina mukanani, minne menenkin. 

Näin hulmuava harjainen Säämies-ori ja Likizin MaxiBag yhdistyvät yhdeksi tarinaksi. Kiitos Johanna Vau Photography ja Liisa Summanen, että teitte yhdestä unelmasta totta.

Kirpsakoita pakkaspäiviä toivottaa Nearbyn Tia, uusi hieno kassi olallaan 🧡

nainen ratsastuskypärä päässä, olalla suuri musta kassi, jossa on upea suomenhevosorin kuva. Kuvan hevonen on tukkajumala Säämies Tampereelta.
Suuri musta kassi maitolaiturilla. Kassissa on upea suomenhevosori Säämiehen kuva. Kassin vieressä on suuri vanhanaikainen emalimaitotonkka.
Hevosen voima MaxiBag yhdistää Likizin tukevan ja kestävän kassin ja Johanna Vaurio-Teräväisen ottaman upean kuvan Säämies orista yhdeksi tarinaksi, hienoksi tuotteeksi

 

Kuvassa Hevosen voima MaxiBag ja ratsastuskypärä. Talli näkyy taustalla.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista