Varastontyhjennys! Kaikki tuotteet -20% lasketaan kassalla

Vuoden matka ❤️

Perustimme Nearby-kauppapaikan vuosi sitten melkoisella rytinällä. Me neljä naista it-alalta istuimme yhdessä iltaa ja mietimme, kuinka ikävää on seurata pienten yritysten häviämistä omalta paikkakunnalta. Olemme kaikki toiminnan naisia ja uskomme omaan osaamiseen ja draiviin. Sisällämme asuvat taistelijasielut heräsivät ja oli helppo päättää, että tekisimme asialle jotain. Päätimme perustaa kauppapaikan pienyrittäjille. Halusimme, että kuntalaiset löytäisivät helposti paikalliset kauppiaat ja voisivat ostaa heidän tuotteitaan suoraan ja vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkokauppa-alan asiantuntijoina selvitimme, miten kauppapaikka kannattaa toteuttaa niin, että se olisi mahdollisimman helppo ja skaalautuva. Saimme kauppiaat innostumaan. Kun avasimme Nearby-kauppapaikan 11.10.2019, oli mukana kolme kauppiasta. Nyt heitä on jo useita kymmeniä. Kaikki alkoi Nurmijärven Klaukkalasta. On ollut mahtavaa tutustua paikallisiin yrittäjiin ja heidän tarinoihinsa. Yhteisöllisyys ja toisen auttaminen kasvoi. 

Korona iski pienyrittäjiin 

Vuosi on ollut raju ja epätavallinen useimmille yrittäjille. Olimme aluksi ajatelleet testata toimintaa rauhassa vain Nurmijärvellä, mutta koronan myötä halusimme auttaa laajemmin pienyrittäjiä. Niinpä avasimme kauppapaikan koko Suomen kattavaksi, ja nyt kauppiaita on mukana jo 21 kunnasta ja kaupungista. Olemme myös onnistuneet aidosti säilyttämään ja turvaamaan kauppiaiden myynnin tänä haastavana aikana. Esimerkiksi nurmijärveläinen Cafe Kirjava joutui sulkemaan kahvilansa, mutta onnistui jatkamaan mm. lounaiden myyntiä online-tilauksina Nearbyn kautta.

Pienyrittäjä tavoittaa koko Suomen

Nurmijärvellä toimiessamme kuntalaiset noutivat tilaamansa tuotteet mieluiten Klaukkalan sydämessä olevasta Cafe Kirjavasta. Kuntien lisääntyessä asiakaskunta laajeni eri puolelle Suomea ja halusimme tarjota Nearby-kauppiaille hyvät ja yhtenäiset logistiikkasopimukset. Neuvottelut aloitettiin samantien ja Matkahuollon kanssa löytyi heti yhteinen näkemys ja sävel. Kummatkin haluamme aidosti auttaa suomalaisia pienyrittäjiä ja kasvattaa heidän verkkokauppamyyntiään. Lue yhteistyö uutinen. 

Tiimi kasvaa 

Haluamme edelleen kasvaa ja palvella kauppiaitamme ja asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja siksi päätimme kesän lopussa, että otamme remmiin ensimmäisen työntekijän, jos vain sopiva henkilö löytyy. Iloksemme voimme ilmoittaa, että nyt sellainen on löytynyt! Esittelemme teille Katariinan jo ensi viikolla! Tämän kautta saamme lisää mahdollisuuksia kasvuun, skaalautumiseen ja pienyrittäjien tilanteen kehittämiseen.

Matka jatkuu

Kulunut vuosi on ollut erittäin vauhdikas. Olemme tehneet työtä arvostuksesta pienyrittäjiä kohtaan. On ollut pitkiä päiviä, paljon työtä, onnistumisia ja murheitakin. Olemme rohkaisseet toisiamme ja uskoneet yhteiseen unelmaan. Työn lopputulokseen, pienyrittäjien verkkokauppaan, olemme erittäin tyytyväisiä. Vuosi on ollut jatkuvaa oppimista, kehittämistä, itkua ja naurua - joka lopulta palkitsee.

Kiitos Nearby-perheelle, joka olemme me kaikki yhdessä - kauppiaat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Matka jatkuu pienyrittäjyyttä tukien.

Yhdessä olemme enemmän ❤️

Nearbyn naiset syömässä isolla kirkolla

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista