Osta verkosta, nouda ilmaiseksi Cafe Kirjavasta tai suoraan kauppiaalta :)

Joogakuu

 

Kundaliinijoogaa ja Sointukylpyjä

Hei, tässä Joogakuun Päivi!

Tervetuloa kundaliinijoogatunneille ja sointukylpyihin Klaukkalassa. Tuntini ovat lämminhenkisiä ja uskon harjoitusten avulla jokaisen löytävän uutta uteliaisuutta, luovuutta, voimaa ja luottamusta omaan elämään. Olet siis uusi tai jo aiemmin tunneilla käynyt, olet aina tervetullut. Ja etenkin niinä hetkinä, kun et jaksaisi lähteä, niin tule. Se on silloin kaikkein palkitsevinta.

Tuntiaikatauluni

Opiskeluni myötä Joogakuun säännölliset viikkotunnit Klaukkalassa jäävät tammikuun loppuun mennessä tauolle. 

Klaukkala, Musiikkikoulu Tilulii
Osoite: Musiikkikoulu Tilulii, Kiikkaistenkuja 1, Klaukkala

Tammikuun aikataulu:

To 2.1. 19:00-20:30 Kundaliinijooga
To 16.1. 19:00-20:30 Kundaliinijooga
To 23.1. 19:00-20:30 Kundaliinijooga
To 30.1. 19:00-20:30 Kundaliinijooga (viimeinen)

Ilmoittautumalla varmistat paikkasi: https://vello.fi/joogakuu/

Syyskauden sarjakortilla voit osallistua myös tammikuun tunneille tai osallistua kertamaksulla. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut yksityistunneista ja seuraa facebook-sivujani tulevia tapahtumia ajatellen!

Klaukkala, Roinela
Osoite: Seurantalo Roinela, Seurantie 2, 01800 Klaukkala.

Ei viikkotunteja tällä hetkellä

Mitä Kundaliinijooga on?

Kundaliinijooga on kokonaisvaltainen joogamuoto, jota myös tietoisuuden joogaksi kutsutaan. Se on oiva työkalu kehon ja mielen yhteyden tasapainon vahvistamiseen ja sitä kautta tietoisemman ja elinvoimaisemman arjen elämiseen. Tunnetilojen ja mielen hallinta helpottuu ja sitä kautta ymmärrys elämän tuomiin haasteisiin kasvaa. Kundaliinijooga sisältää joogan eri osa-alueet: fyysiset asanat, meditaation, käsien asennot eli mudrat, keskittymistä helpottamaan ja mielen rauhoittamiseksi ääneen tai hiljaa lausutut mantrat, hengitysharjotukset (pranayama), kehon lukot eli bandhat, visualisoinnin ja kaikista tärkein;
rentoutuminen.

Tunneilla teemme erilaisia harjoitussarjoja (kriyoja) teemoja vaihdellen. Harjoituksia on lukuisia erilaisia, toiset dynaamisempia ja toiset hyvinkin meditatiivisia teemasta riippuen. Teema voi olla esim. unen laatu, aineenvaihdunta tai selkärangan notkeus. Liikkeet ovat käytännöllisiä joten oletpa vasta joogaa harkitseva tai jo pidempään joogannut, voit milloin vain tulla mukaan tunnille. Tärkein tekijä on halu sitoutua voimaan paremmin omassa kehossa. Viikkotunnin kesto on 90 minuuttia. Tunti sisältää alkulämmittelyn, itse fyysisen liikesarjan (kriyan), rentoutumisen ja meditaation. Ota tunnille mukaan joogamatto ja viltti. Jos omistat lampaantaljan ja villasukat, nekin voit napata mukaan.

Minkälainen sointukylpy on?

Sointukylpy on ryhmässä tehtävä äänirentoutus. Harmoniset äänet ja lempeä värähtely auttavat kehoa ja mieltä rentoutumisen tilaan. Sointukylvyn aikana loikoilet alustalla lämpimästi viltin alla rauhoittuen ja aistien syvälle yltävästä äänen värähtelystä. Äänten helpottaville aalloille sinua kuljettavat erilaiset lempeät soittimet mm. äänimaljat, gong ja koshit eli tuulikellot. Jokainen sointukylpy on erilainen kokemus.

 

 

 

 

Minä, Päivi:  
Tutustuin kundaliinijoogaan noin kymmenisen vuotta sitten vaikean unettomuuteni johdosta - tai kenties voisi sanoa ansiosta. Kundaliinijooga oli ensimmäinen työkalu, jonka harjoitteiden avulla sain konkreettisesti apua univaikeuksiini. Sen jälkeen tämä vanha, kokonaisvaltainen joogamuoto on kulkenut mukanani tuoden elinvoimaa, luovuutta, kiitollisuutta ja valtavasti ystäviä. Kundaliinijoogan myötä elämäni on muuttunut tietoisemmaksi ja myös uteliaammaksi, rohkeammaksi ja luottavaisemmaksi. 

Olen äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. Oman äänen käyttö sekä erilaisten lempeiden soitinten (esim. äänimaljat, gong, koshit) hyödyntäminen rentoutuksessa on koskettavaa. Äänivärähtelyjen syvälle ulottuva vaikutus syvärentouttaa ja voi auttaa täten esim. stressiin ja kiputiloihin.

Naurujoogaa
Ohjaan myös naurujoogaa. Nauru ja itku, nuo tunteidemme ilmentymien helmet! Naurun terveysvaikutukset ovat  monimuotoiset, nauru yhdistää ihmisiä, nostaa mielialaa ja työtehokkuutta - ja nauruun voi turvautua hankalissakin tilanteissa. Ohjaan naurujoogaa yksityistilaisuuksissa esim. työyhteisöt, harrastelijaporukat, synttärit tai mikä vain naurettava tilaisuus sinulle tuleekaan mieleen!
 

Yhteystiedot

Sertifioitu kundaliinijoogaohjaaja (KRI) 
Sointukylpyohjaaja
Äänimaljahoitaja
Naurujoogaohjaaja
joogakuu(a)gmail.com
040 5480 818

facebook.com/joogakuu

Ajanvaraus: https://vello.fi/joogakuu/

 

Joogaa Tiluliin puun juurella