Viikonloppu reissussa? Kukat kastelee kasteluvahti 🌸

Mikä on Nearby?

Meiltä löydät laadukkaita, suomalaisten pienyrittäjien tuotteita ja palveluita. Toimintatapamme vaalii paikallisuutta.

Tavoitteenamme on, että Nearby.fi - verkkokaupasta löydät suomalaisten pienyrittäjien tuotteita ja palveluja, sekä paikallisen lähiruuan, helposti ja nopeasti. Ostamalla tuotteita ja palveluita Nearbysta tiedät tukevasi paikallisia yrittäjiä. Tarjoamme sinulle helpon tavan tehdä ostokset suomalaisilta yrittäjiltä ja mahdollisesti myös lähialueen kaupoista.  

Autamme pienyrittäjiä kilpailussa kansainvälisiä jättejä vastaan. Ostamalla läheltä tuet oman asuinalueesi kasvua! Jokainen asiakkaamme, kauppiaamme, yhteistyökumppanimme sekä satunnaiset vierailijamme ovat meille tärkeitä ja mahdollistavat olemassa olomme.

Me olemme pienyrittäjiä ja suomalaisia tuotteita arvostavia asiakkaita varten olemassa.

Kun valitsemme kauppiaita ja tuotteita Nearby-kauppapaikkaan, valintakriteereistä tärkeimmät ovat: ekologisuus, eettinen valmistusprosessi niin tuotteiden valmistuksen kuin raaka-aineidenkin osalta, esteettisyys ja laadukkaat materiaalit, jotka takaavat tuotteen pitkäikäisyyden. Ensimmäiseksi kiinnitämme kuitenkin huomiota siihen, että tuleeko meille tuotteesta hyvä mieli. Olemme nimittäin huomanneet, että kun tuotteesta tulee hyvä mieli, se täyttää myös muut valintakriteerimme! Hyvän mielen tuotteiden konseptiimme kuuluu, että aina ostaessasi meiltä, tiedät tukevasi suomalaista pienyrittäjyyttä. Koska valtaosa tuotteista suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, raaka-aineet mukaan lukien, ostoksesi kokonaisarvosta ainakin 95% jää Suomeen. 

Toivomme, että rakkaat kauppiaamme tuovat sinulle iloa ja piristystä vuoden jokaiseen päivään, arkeen ja juhlaan, käsintehdyillä tuotteillaan.

 Kehitämme verkkokauppaa jatkuvasti ja kaikki kehitysehdotukset ovat tervetulleita. Jos et löydä etsimääsi yritystä tai tuotetta kaupasta, ole yhteydessä! 
info@nearby.fi / 044 03 88806

Kiitos, että tuet suomalaisia pienyrittäjiä ja suomalaista työtä. Yhdessä olemme enemmän. ❤️