Varastontyhjennys! Kaikki tuotteet -20% lasketaan kassalla

Mikä on Nearby?

Suomalaisia tuotteita, joilla on tarina

Meiltä löydät suomalaisten pienyrittäjien laadukkaita, ekologisia tuotteita. Toimintatapamme vaalii paikallisuutta.

Tavoitteenamme on, että Nearby.fi - verkkokaupasta löydät suomalaisten pienyrittäjien upeat, yksilölliset tuotteet, sekä paikallista lähiruokaa, helposti ja nopeasti. Ostamalla tuotteita Nearbysta tiedät tukevasi vain suomalaisia yrittäjiä.

Autamme pienyrittäjiä kilpailussa kansainvälisiä jättejä vastaan. Ostamalla läheltä tuet oman asuinalueesi ja Suomen talouden kasvua. Jokainen asiakkaamme, kauppiaamme, yhteistyökumppanimme sekä satunnaiset vierailijamme ovat meille tärkeitä ja mahdollistavat olemassaolomme.

Me olemme pienyrittäjiä ja suomalaisia tuotteita arvostavia asiakkaita varten olemassa
Kun valitsemme kauppiaita ja tuotteita Nearby-kauppapaikkaan, valintakriteereistä tärkeimmät ovat: ekologisuus, eettinen valmistusprosessi niin tuotteiden valmistuksen kuin raaka-aineidenkin osalta, esteettisyys ja laadukkaat materiaalit, jotka takaavat tuotteen pitkäikäisyyden. Ensimmäiseksi kiinnitämme kuitenkin huomiota siihen, että tuleeko meille tuotteesta hyvä mieli. Olemme nimittäin huomanneet, että kun tuotteesta tulee hyvä mieli, se täyttää myös muut valintakriteerimme. Hyvän mielen tuotteiden konseptiimme kuuluu, että aina ostaessasi meiltä, tiedät tukevasi suomalaista pienyrittäjyyttä. Koska valtaosa tuotteista suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, raaka-aineet mukaan lukien, ostoksesi kokonaisarvosta ainakin 95% jää Suomeen. 

Toivomme, että nämä käsintehdyt tuotteet tulevat osaksi arkeasi ja tuovat sinulle iloa ja piristystä vuoden jokaiseen päivään

 Kehitämme verkkokauppaa jatkuvasti ja kaikki kehitysehdotukset ovat tervetulleita. Jos et löydä etsimääsi yritystä tai tuotetta kaupasta, ole yhteydessä! 

Kiitos, että tuet suomalaisia pienyrittäjiä ja suomalaista työtä. Yhdessä olemme enemmän. ❤️