Osta verkosta, nouda ilmaiseksi Cafe Kirjavasta tai suoraan kauppiaalta :)

Musiikkikoulu Tilulii

Tilulii
⭐️
”Huh hah hei, Tilulii! Tiluliin tähdelle nyt saavuttiin
Kaikille toivotaan mukavia musiikkimuistoja!”
Tämä Tiluliin oma laulu raikaa iloisena tunneilla ja konserteissa. Musiikkikoulu Tilulii on pieni ja persoonallinen yksityinen musiikkikoulu, joka sijaitsee Nurmijärvellä, Klaukkalan ytimessä, Kiikkaistenkujalla. Tilulii avoin yhtiö on musiikkipedagogi Terhi Kuparisen ja oopperalaulaja Jarmo Ojalan perustama, taiteen perusopetusta tarjoava, tammikuussa 2017 perustettu musiikkikoulu. Tiluliin lumoava tila, oma Pesä, soveltuu erinomaisesti pienryhmätoimintaan. Tila on myös vuokrattavissa lukujärjestyksen vapaina aikoina.

Tiluliin tarjonnassa on:

  • Varhaisiän musiikinopetusta ja koulutusta
  • Piano-, huilu-, kitara-, laulu- ja yhteismusisointitunteja
  • Höpötintit-kuoro ja
  • Esiintymispalveluja

Tunneille voi ilmoittautua myös kesken vuoden ja yksityistunteja voi ostaa haluamansa määrän, jolloin laskutus tapahtuu minuuttimäärän ja kertojen mukaan. www.tilulii.com/ilmoittautuminen/

Tiluliin elämyskonsertit Monikkosalissa

Tiluliin lukuvuoteen sisältyy oppituntien lisäksi kaksi upeaa elämyskonserttia! Konsertit järjestetään Monikkosalissa.

Tämän vuoden konsertit ovat:

 Peikkojuhlat marraskuussa Talvikarkelot helmikuussa
Lauantaina 9.11.19 klo 16  Sunnuntaina 9.2.20 klo 16

Lippuja konsertteihin voi ostaa Terhiltä. Konserteissa säestää Tiluliin oma yhtye: Tilulii House Band, joka koostuu Tiluliin opettajista ja Terhin aikuisista lapsista. Esiintyjinä konserteissa kaikki Tuikkivat Tähdet eli Tiluliin oppilaat. ⭐️ Oppilaille kertyy näistä hienoja muistoja ja esiintymiskokemusta.

Tiluliin Terhi ja Jarmo eli Mansikka ja Mustikka :)Tiluliin loistavan yhteisön ikähaarukka on aina vauvasta vaariin ja kummista mummiin sekä tunneilla että yleisön puolella. Toivotamme lämpimästi tervetuloa joukkoomme mukaan!

❤️ 

Terhi Kuparinen, rehtori 0458829358

info.tilulii@gmail.com 
www.facebook.com/tilulii/
www.tilulii.com
#tiluliimuskari