Osta verkosta, nouda ilmaiseksi Cafe Kirjavasta tai suoraan kauppiaalta :)

NOSH edustaja Anne Neuvonen

Hei vaan kaikille!

Olen Anne Neuvonen NOSH edustaja ja neljän lapsen äiti Klaukkalasta.
NOSH on suomalainen yritys, joka valmistaa sertifioidusta luomupuuvillasta vastuullisesti vaatteita naisille ja lapsille. Kiinnostuin NOSH edustajuudesta, kun ihastuin NOSHin vaatteiden laatuun sekä yrityksen arvoihin ja haluisin kokeilla siipiäni yrittäjänä. Itsenäisenä yrittäjänä olen onnellinen jokaisesta tilauksesta - oli kyseessä sitten normaalihintainen, tai aletuote - sillä ei ole väliä, ja siitä minä saan palkan.

Neuvon ja palvelen kaikissa tuotteisiin liittyvissä asioissa ja tilauksen tekemisessä ilolla ja kiitollisena. Älä siis epäröi olla yhteydessä, jos mieltäsi askarruttaa jokin NOSH tuotteeseen liittyvä asia - olen täällä viestin päässä teitä varten!

 

Mitä etuja saat, kun tilaat edustajan kautta?

1. PALVELUA

  • Vaatekaupan kotiisi/työpaikalle/kerhohuoneeseen (minne vain, mielikuvitus on rajana) Kutsuilla pääsette ystäviesi kanssa paalupaikoille kuuntelemaan uusimpien mallistojen tuotteista, sekä sovittelemaan vaatteita ilman ahtaita sovituskoppeja, samalla ystäväsi ja minä toimimme makutuomareina.

  • Tarvittaessa tuon sinulle, vaikka kotiin saakka vaatteita soviteltavaksi ilman kutsujen järjestämistä

  • Tuotteet voit myös tilata helposti kauttani kertomalla mitkä tuotteet haluat, voit soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia, mikä kanava sinulle on helpoin ja luonnollisin. www.noshvaatekutsut.fi sivuston kautta on helppoa lähettää toivelista minulle. Valitset tuotteet, klikkaat lähetä edustajalle ja valitsen nimeni, sivusto etsii sähköpostiosoitteeni automaattisesti ja painat lähetä

  1. Mahdollisuuden hankkia kuukausittain vaihtuvia Klubi-tuotteita

  2. Hankkia uutuustuotteita - niitä ei kaikkia ole verkkokaupan puolelta heti mahdollista ostaa.

  3. Tuet yksityisyrittäjää ja naisyrittäjyyttä - naisyrittäjiä on Suomessa aivan liian vähän - naisissa on voimaa, mikä jää usein hyödyntämättä.

 

Minut tavoittaa:
Puhelimitse: 050 5284 384
Sähköpostitse:
anne.neuvonen@noshvaatekutsut.fi 

Olet lämpimästi tervetullut Facebook ryhmääni: Annen NOSH ystävät Sekä seuraamaan Instagramissa: @nosh_neuvonen


Anne Neuvonen
NOSH edustaja 

Tutustu tuotteisiin: www.noshvaatekutsut.fi 
Sekä joka kuukausi vaihtuviin klubituotteisiin : www.noshvaatekutsut.fi/klubi