Osta verkosta, nouda ilmaiseksi Cafe Kirjavasta tai suoraan kauppiaalta :)

Yoga Dakini

 

Flow-joogaa ja lastenjoogaa

Yoga Dakinin joogaopettaja Laila ohjaa sinut joogan maailmaan lempeydellä ja varmalla ammattitaidolla. Hän ohjaa sekä dynaamisia että restoratiivisia tunteja. Yoga Dakinin ohjaamalla Prana Flow*-tunnilla saatat jossakin vaiheessa havahtua siihen, että olet huomaamattasi tekemässä melkoisen tehokasta treeniä!

Yoga Dakini on ohjannut joogaa jo usean vuoden ajan eri paikoissa, kuten Klaukkalan joogastudio Nadissa (vv 2013-2016) ja Liikuntakeskus Balanssilla vuodesta 2013 lähtien. Vuonna 2017 hän tuli äidiksi ja on nyt kouluttautumassa kokonaisvaltaisen Lapsijoogan* ohjaajaksi: opinnoista teoriaosuus on jo suoritettu ja valmistuminen on suunniteltu vuoden 2020 helmikuulle.

*Lisäselvennyksiä:

Prana Flow
Prana Flow on dynaaminen hatha-joogan muoto, joka on yhdistelmä muun muassa astangasta, tanssista, tantrasta, bhaktista ja ayurvedasta.

Lapsijooga
Kokonaisvaltainen lapsijooga on luova, tarinanomainen, leikillinen joogatunti. Lapsijoogassa kehitetään motoriikan lisäksi sosiaalisia taitoja, luovuutta, keskittymistä, kehon ja mielen tasapainoa. Lapsijoogatunnilla tuetaan positiivista näkemystä itsestä ja omasta yksilöllisyydestä.

 

Näin Laila kertoo omasta joogamatkastaan ja toivottaa sen myötä kaikki muutkin joogan pariin:

"Sana jooga juontuu sanskriitin kielestä ja tarkoittaa liittämistä yhteen, viitaten sielu-keho-mieli- tasapainoon. Jooga on siis käsitteenä laaja. Näen joogan merkityksen ja ilmenemisen hyvin yksilöllisenä ja joogan soveltuvan kaikille. Olen opiskellut hatha joogaa, joka on kehollisempi lähestymistapa. Hengitysharjoitukset, meditaatio, mantrat ja rentoutus ovat myös osa hatha-joogaa.

Olen aloittanut joogan vuonna 2004 astanga-kurssilla. Polun varrella on ollut meditatiivista tanssia, tiibetiläistä kotiharjoitusta, meditaatiota, reiki-kursseja, nlp-kursseja ja kotiharjoitusta. Opiskelin joogaopettajaksi 2012-2013 Andrew McAuleyn johdolla hänen ensimmäisellä Suomessa pitämällään RYT-kurssilla. Kurssi oli vaativa ja piti sisällään runsaan käytännönharjoittelun lisäksi tuhdin teoriaopinto-kokonaisuuden. Valmistuin 2013 Prana Flow RYT-joogaopettajaksi. Vuonna 2015 jatkoin opettajaksi kehittymistäni Sivananda Yoga Teacher Training (RYT) -kurssilla Intiassa. Kurssi oli tiivis ja kokonaisvaltainen, painottaen perinteistä hatha joogaa.

Joogamatka on elämänmittainen ja olen erittäin kiitollinen joogasta elämässäni. Koen sydämen asiakseni ohjata joogasta kiinnostuneita omalla joogapolullaan.

Namaste.

 

Yoga Dakini, Laila Hofland

 

Koulutus

Prana Flow RYT 2013
Sivananda RYT 2015
NLP Master Practitioner 2009
Toimintaterapeutti YAMK 2018
Reiki Master 2013 
Kokonaisvaltainen lapsijoogaohjaaja, (koulutus kesken)

Omia ohjauksia vuodesta 2013 lähtien 

 

 

 

Esimerkkejä Lailan tarjoamista joogapaketeista:

Joogaohjaus ryhmälle. / Lapsijoogaohjaus ryhmälle.
Hinta sopimuksen mukaan.

Workshop tai päiväohjelma. Olen tehnyt muun muassa meditaatioon, kotiharjoituksen rakentamiseen, dynaamiseen flowhun, rentoutumiseen ja tiettyyn asanaan (kehon muoto/asento) liittyviä työpajoja. 

Yksilöohjaus ja tavoitteellisen kotiharjoitusohjelman suunnittelu ja laadinta (yht. 100€)

Tavoitteesi voi olla esimerkiksi henkinen, meditaatioon liittyvä, kehollinen tai elementtiä vahvistava -keskustellaan yhdessä mistä olisi hyvä aloittaa.

Paketti sisältää henkilökohtaisen kotijooga-harjoitusohjelman luomisen. Harjoitus voi sisältää liikesarjoja dynaamisella tai rauhallisemmalla painotuksella ja toiveidesi mukaan meditaatiota ja/tai hengitysharjoituksia. Pakettiin kuuluu tapaaminen, ohjelman suunnittelu toiveiden tai tavoitteiden pohjalta ja käytännön opastus. Saat ohjelman kirjallisena. Mikäli haluat seurantakäynnin ja ohjelman muokkauksen myöhemmin on se sovittava erikseen (hintaan 60€).

Sovi ensimmäinen tapaaminen soittamalla tai kysy lisää 
p. 0407493138 / Laila

 

Planning and guidance for your yoga home-practice with your individually planned goal (100€).

Your goal could be for example spiritual, meditative, physical or related to elemental approach- we can discuss this together.

The package includes creating your personal home-yoga-practice program. Practice can include asanas with more dynamic or more peaceful emphasis and meditation/ breathing- exercises according to your wishes/ goals. The package includes meeting, planning your program and practical guidance. You´ll get your program in writing. If you wish to have a follow-up meeting, It´s to be scheduled separately and costs 60€.  

Call to schedule our first meeting or to ask more information
p. 0407493138 / Laila

 

Yhteystiedot 

Tunneista ja työpajoista sopiminen soittamalla, tekstiviestillä tai mailitse:

p. 0407493138 / Laila
Laila.Hofland@hotmail.com

Mikäli en vastaa puhelimeen heti, niin otan yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Voit myös laittaa viestiä.