Varastontyhjennys! Kaikki tuotteet -20% lasketaan kassalla

Tarina Nearbyn takana

Pelastetaan yhdessä lähikaupat! Eli näin Nearby sai alkunsa 

Kaiken takana on nainen, sanotaan, ja niin tässäkin – tai tarkemmin sanoen neljä naista. Meillä kaikilla on vahva bisnesäly, vankka kokemus digitaalisen liiketoiminnan saralla ja me kaikki asumme Klaukkalassa.

Olemme entisiä työkavereita ja hyvät ystävät. Kun erään kerran jälleen treffasimme, teimme ruokaa ja istuimme iltaa. Keskustelu soljui eteenpäin vauhdikkaasti, kaikki huolet ja ilot heitettiin pöytään. Yhtäkkiä keskustelu kääntyi omaan kuntaan. Olemme kaikki neljä tavallisia äitejä, jotka taistelevat kelloa ja huonoa omaatuntoa vastaan. Vaikka luonnon ympäröimä kotikuntamme tarjoaa kiihkeätahtiselle työlle it-maailmassa mahtavan vastakohdan, niin tuona iltana olimme yhtä mieltä siitä, että jotain tästä kyläkuvasta puuttuu: nimittäin pienet, persoonalliset kaupat. Taaskin yksi kukkakauppa ja kirjakauppa olivat lopettaneet toimintansa. Vitsi kun olin ajatellut mennä, mutten koskaan ennättänyt! Sanoimme kuin yhdestä suusta. 

Silloin joku meistä ehdotti: Miksi emme tee asialle mitään? Meillähän on tässä porukassa oikea osaaminen ja vahva draivi ratkaista tämä.

Toinen jatkoi: Miettikää Uberin, Woltin ja Airbnb:n liiketoimintaa. Perinteisiä toimintamalleja haastetaan jatkuvasti ihmisten tarpeisiin paremmin vastaavilla palveluilla. Tämä idea on mahdollista toteuttaa, ruvetaan vain tekemään.

Moni haluaa tehdä ympäristöystävällisiä valintoja tukemalla paikallisia yrittäjiä sekä ostamalla lähellä tuotettuja ruokia ja muita tarvikkeita. Mutta: päivät vierähtävät helposti pitkiksi töissä, aika kuluu ruuhkassa istuessa, ja sitten on vielä se hikinen kauppareissu kaiken päälle. Ihmisillä ei ole aikaa etsiä tarjontaa, eikä tietoa paikallisista pienyrittäjistä ole edes kovin helposti saatavilla.

Vaikka ympäristöystävällisyys, lähituotanto, luonnonmukaisuus ja kestävä kulutus ovat kasvavia trendejä, on kuluttajan helpompaa ja nopeampaa keskittää ostot isoihin marketteihin ja globaaleihin verkkokauppoihin kuin paikallisiin pikkukauppoihin. Me päätimme tehdä asialle jotain. Niin perustimme Nearby.fin. Haluamme pelastaa lähellä olevat persoonalliset pikkukaupat ja tehdä tarjonnan löytämisestä helppoa. 

Päämääränämme on tehdä paikallisten tuotteiden ja palveluiden löytämisestä ja ostamisesta yhtä vaivatonta kuin shoppailusta Zalandolla tai Amazonissa. On tärkeää säilyttää kunnan oma tarjonta monipuolisena sekä kehittää sitä ekologisia arvoja tukien. Paikallisten kauppiaiden takaa löytyy upeita, kunnankin kannalta merkityksellisiä, tarinoita ja haluamme auttaa kertomaan niitä eteenpäin. Tavoitteenamme on, että Nearby toimii maanlaajuisesti.

Nearby.fi -verkkokaupan myötä olemme mukana taistelussa paikallisten pienyrittäjien, kuntalaisten sujuvan arjen ja monimuotoisen, ympäristöystävällisen palveluntarjonnan puolesta. Pieni on usein suurta, ja joskus se suurin teko voi olla ostaa pieneltä yrittäjältä.

Me olemme sinua varten: 

Tuula

Tuula on toiminut 15 vuotta IT-yrityksen myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Hän on intohimoinen yhteistyön edistäjä ja struktuurin kehittäjä, joka rentoutuu tennistä pelatessa ja sienimetsässä samoillen. 
 

Tia

Tia hallitsee palveluiden kokonaiskonseptit ja pistää sydämensä likoon käyttö- ja asiakaskokemuksen puolesta erilaisissa palvelumuotoilun ja käyttöliittymäsuunnittelun projekteissa. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus konseptoinnista, yritysgrafiikan, verkkosivujen, -kauppojen ja ohjelmistojen designista. Vapaa-ajalla hän nollautuu joogan, tanssin ja ratsastuksen merkeissä. Luontoretket ja järvellä suppailu maistuvat myös.
 

Yhdessä olemme vahvoja

Me muodostamme voittamattoman unelmatiimin, jolla on juuri oikeanlainen osaaminen ja draivi. Nearby.fi-verkkokaupassa nostamme esiin pienten yrittäjien tarinoita ja tuotteita. Me rakastamme uniikkeja, käsintehtyjä tuotteita. Lähellä valmistettujen ekologisten tuotteiden merkitys kuluttajille kasvaa koko ajan – kotimaiset tuotteet pitää vain saada paremmin ihmisten tietoisuuteen. Meidän missiomme on tehdä kotimaiset tuotteet helposti netistä löydettäväksi ja ostettavaksi.

Alussa mukana oli myös Sirkku ja Viivi. Heidän matkansa jatkuvat nyt muissa merkeissä 🧡

 

Näin Nearby toimii

Nearby.fi-verkkokaupassa tuomme pieniä kauppiaita esiin ja kerromme heidän tarinansa. Tarjoamme suomalaisille yrittäjille hyvän ja nykyaikaisen myyntikanavan, joka parantaa tunnettuutta ja löydettävyyttä, ja asiakkaille digiputiikin jossa voi tehdä ekologisia ja vastuullisia ostoksia usealta eri pienyrittäjältä. Toisin sanoen: autamme pienyrityksiä menestymään kiristyvässä kilpailussa ja asiakkaita löytämään lähellä valmistetun lempituotteensa.